A kanapéink, ülőgarnitúráink három féle ágyazható rendszerrel rendelhetőek: Nova System, Simple System és Easy System.

NOVA SYSTEM

SYMPLE SYSTEM

EASY SYTEM

A Nova System egy kifinomult mechanizmus, mely a kanapéjából egyszerűen egy kényelmes ágyat alakít ki, a kanapé ülőfelülete kényelmének elvesztése nélkül. A Nova System választása esetén a fekvőfelület kényelme érdekében egy 14 cm magas matracot választhat 3 verzióban Classic, Memory és ProGel. A matrac szélessége a kanapé méretétől függően szélességben érhető el: 123 cm, 143 cm és 163 cm, az Ön egyedi igényei szerint. Mindegyik matrac huzata levehető, és mosógépben 40°C -on mosható. Szárítógépben nem szárítható. A Nova System páratlan alvási minőséget kínál a kanapéja üléskomfortjának csökkenése nélkül. 

A matrac alátámasztása 120/140 cm szélesség esetén: fa laprugók, mely többrétegű, rétegelt lemez.

A matrac alátámasztása 160 cm szélesség esetén: fémrács.

A Nova System választható matracai:

A Classic matrac magas fekvési kényelmet nyújt az egyedi nyomáspontok nélküli ideális súlyelosztásnak köszönhetően. A kialakítása és a felhasznált anyag deformáció nélküli hosszú élettartamot kínál. Matracmag: HR hab 35kg/m3. A matrac levehető, mosógépben 40 °C-on mosható huzattal rendelkezik.

A Memory matrac kiemelkedő kényelmét kategóriájában két habanyag felhasználásának köszönheti.  Az alap átámasztást magas rugalmasságú hab biztosítja, ami a test alátámasztásáért felel, míg a felső réteg memory habja a test alakjához idomul, ami a kényelmet és egyedi nyomás pontok nélkül ideális testsúly elosztást biztosít. A matrac összetétele:  nagyrugalmasságú HR hab 35kg/m3 és Memory hab V50kg/m3. A matrac levehető, mosógépben 40 °C-on mosható huzattal rendelkezik.

A PRO-GEL matrac kiemelkedően  magas színvonalú kényelmét két különböző habanyag kombinációjának köszönheti. Az stabil alátámasztásról a nagyrugalmasságú és tartós HR hab 35kg/m3 gondoskodik. Ezen anyag szerkezetét a magas szellőzés jellemzi, ami létfontosságú a matrac magjának. A PRO-GEL 50kg/m3 tömegsűrűségű hab a matrac felső rétege, mely magas szintű relaxációt biztosít az alvás miden perce alatt. Levehető, 40 °C-on  mosható huzattal rendelkezik.

A Nova Systemmel rendelhető kanapék a Nova Line ülőgarnitúra kollekció alatt megtekinthetők.

Egyes ágyazható sarokgarnitúráknál választható ágymechanizmus a Simple System. A Simple System egy egyszerű mechanizmus, mely által kanapéjából egyszerűen és gyorsan alkalmi fekhelyet alakíthat ki. Egyszerű a használata, ideális alkami fekhelynek.
Mérete általában 140 cm  x 200 cm, mely a CH00 (longchair) vagy a T00 (terminál) elemmel együtt értendő.

A Simple Systemmel rendelhető kanapék, ülőgarnitúrák modelljei a  Modern Basics Line ülőgarnitúra kollekció , a Premium New Comfort ülőgarnitúra kollekció , illetve a New Design ülőgarnitúra kollekció alatt találhatóak. 

Az Easy System ágymehanizmus esetén a fekvőfelület: 133 cm X 183 cm. Az Easy System egy egyszerű mechanizmus, mely által kanapéjából egyszerűen és gyorsan alkalmi fekhelyet alakíthat ki. Egyszerű a használata, matraca mideális alkami fekhelynek.


Az Easy Systemmel rendelhető kanapék, ülőgarnitúrák elősorban a Premium New Classic ülőgarnitúra kollekció és a Premium New Comfort ülőgarnitúra kollekció modelljei rendelhetőek.

Természetesen ágynemútartó is rendelhető bizonyos modelleinkhez.

Kanapébolt: kanapéját, ülőgarnitúráját többszáz féle színből rendelheti, egyéni kéréseknek megfelelő színkombinációban

Kanapébolt: kanapéját, ülőgarnitúráját többszáz féle színből rendelheti, egyéni kéréseknek megfelelő színkombinációban